" PETI PENUH DENGAN STOK SUSU JE!!! "

Disclaimer: Ini adalah testimoni sebenar customer Moeder. Namun hasil setiap pengguna mungkin berbeza bergantung pada keadaan kesihatan pengguna.

*Khas untuk ibu yang risau sebab susu badan terlalu sikit

Formula Penambah KUANTITI & KUALITI

Susu Ibu

Formula khusus untuk menambah KUANTITI dan KUALITI susu ibu!

Membantu lebih 300 ribu ibu dengan masalah susu kurang

Anda Mengalami Masalah Berikut?

Adakah susu badan anda kurang?

Akibatnya…

Bayi anda selalu menangis kelaparan

Masalah kuning susah hilang sebab bayi tak cukup susu

Terpaksa bergantung dengan susu formula yang mahal

Dah cuba macam-macam alternatif & petua tapi masih sikit

Tahukah anda…

Susu ibu adalah susu terbaik untuk bayi anda…

Menguatkan sistem imunisasi bayi

Merangsang perkembangan otak bayi

Berat bayi bertambah mengikut jadual

Menguatkan sistem imunisasi bayi

Mengurangkan masalah kuning

Atasi masalah kekurangan susu dengan MOEDER

5/5

Sedap | Berkesan | Cepat

Khasiat MOEDER untuk ibu & bayi

Menambah susu ibu

Nutrien yang cukup untuk bayi & ibu

Memastikan bayi dan ibu mendapat nutrien yang mencukupi

Mengurangkan kesan rekahan pada kulit ibu

Mengawal selera ibu

Dapat menurunkan bacaan kuning pada bayi

Meningkatkan daya tahan badan bayi

Melebatkan & menghitamkan rambut bayi

Memutih dan melicinkan kulit bayi

Menguatkan paru-paru bayi

Mengelak kembung perut

Gabungan bahan-bahan yang terbaik

Susu kambing
Kurma
Madu
Omega 3
Sarang burung
Gam arab
Tomato
Betik
Aloe Vera
Lobak merah
Lutien

Manfaat yang anda akan rasa selepas mengamal MOEDER

Hati lebih tenang sebab sentiasa ada bekalan susu yang cukup untuk bayi.

Tidur malam lebih selesa sebab bayi tak menangis kelaparan lagi.

Bayi yang lebih sihat sebab mendapat khasiat yang cukup daripada susu ibu.

Masalah kuning bayi pun diatasi dengan pantas supaya anda tak perlu selalu ke hospital.

Kehidupan ibu dan bayi yang lebih gembira sebab kedua-dua sihat dan terhindar daripada penyakit bahaya.

Diuji di makmal
&
Bebas bahan terlarang

Lulus ujian makmal dan bebas daripada bahan berbahaya

Berdaftar dengan KKM

As Seen On TV

Lebih 6 tahun dalam pasaran dan telah membantu lebih 301,732 ibu

Dengar sendiri apa feedback daripada ibu-ibu yang telah menggunakannya…
“First pam dapat 8oz”
“Baju sampai basah rupanya breast bengkak”
“Pam pukul 6am dan 9.30am dapat 12 0nz”
“Alhamdulillah minum Moeder, susu badan banyak”
“Sekali pam penuh satu botol, paling best cepat dapat refil”
“Susu keluar macam air pancut”
“Sekali pam dapat 8 onz”
Memang berkesan, sekali pam dapat 8 onz”
“Sekali pam 4 onz, baru 3 hari minum Moeder”

Jaminan wang dikembalikan

Jika tak berkesan kami akan kembalikan 100% wang anda tanpa banyak soal.

5 Free Gift istimewa jika anda beli sekarang!

Loket emas

Shaker

Face mask

Beg makeup

Bowl

TAWARAN TERHAD!

Dapatkan segera sementara stok FREE GIFT masih ada!

PAKEJ TRIAL

RM99

PAKEJ BERBALOI

RM198

RM130!

PAKEJ BIJAK

RM297

RM195

Soalan lazim

Moeder ialah makanan tambahan untuk ibu yang sedang mengandung, dan selepas bersalin.

Moeder baik untuk kandungan semasa hamil, mencantikkan kulit ibu dan anak dalam kandungan, menambah kualiti susu dan juga untuk menegangkan kulit serta menganjalkan dan memontokkan dan juga untuk kesihatan tulang.

Cara minum mudah sahaja. 1 Scope dibancuh dengan 200ml air.

Moeder ini berperisa Vanilla yang sedap. Ia tidak memualkan.

Tidak ada sebarang pantang larang cuma jika tekanan darah terlalu rendah atau tak normal, boleh dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu.

Boleh kecuali jika terlalu kritikal boleh dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu.

Hasil adalah berbeza untuk setiap individu. Ada yang nampak kesan serta merta dan ada yang nampak kesan dalam 2 atau 3 hari. Jika tak berkesan anda boleh tuntut kembali duit anda. Itu jaminan kami.

Produk adalah Buatan Malaysia, Buatan Bumiputera dan keluaran kilang GMP. Tiada bahan terlarang. Kami ada kelulusan KKM. InsyaAllah selamat diminum.

Boleh diminum sebaik sahaja anda tahu anda telah mengandung.

Susu ni sesuai untuk ibu hamil dan menyusukan bayi sahaja.

Sebaik-baiknya minum terus selepas dibancuh untuk mendapat kesan yang cepat dan mengekalkan rasa segar susu.

All Rights Reserved. MillGen Sdn Bhd (1167089-D)
Alamat Perniagaan : 11G, Jalan Keluli AL7/AL, Pusat Perniagaan Bukit Raja, Section 7, 40000 Shah Alam, Selangor
Tel:03 5882 3094 | Email: millennialgen90@gmail.com